contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Când ți-a făcut ultima dată un brand de home & deco o promisiune care ți-a îmbunătățit confortul? Dezvoltarea brandului WOOBA va respecta promisiunea echilibrului, de la producție la livrare. Sunt Ștefan, creator de brand la WOOBA.

Îmi place atmosfera urbană. O cafea bună și o casă extrem de bine decorată. Mizez pe minimalism vestimentar cu accente de culoare. Atunci când desenez îmi activez gândirea fantasy. Ceea ce mă propulsează ca un creator constant de branduri în agenția The Hurricane, al cărei co-fondator sunt alături de Cristina. În WOOBA fac ceea ce știu cel mai bine: identitate, branding, naming, packaging. Pentru ca experiența obiectelor de design de interior creată de Adrian să fie una completă pentru cumpărător. Mă motivează să fac visuals pentru evenimente și festivaluri pentru că simt exact atmosfera de care vei avea parte atunci când o să participi. Așa că, îmi vine ușor să o redau grafic.

Cei peste 10 ani de experiență în branding pe care îi aduc în Atelierul WOOBA nu sunt doar pentru produsele noastre. Sunt și pentru toate companiile românești din home & deco care au nevoie de servicii profesioniste de branding și nu găsesc un partener care să reușească să le redea grafic adevăratul  potențial. De curând, am fost de acord cu colegii mei că și atunci când te ocupi de partea de marketing de brand ești tot un creator.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să redefinim la Atelierul WOOBA experiența de packaging a produsului tău de home & deco.

creativitate
problem solver
proiectant de echilibru
proiectant de experiente
AARON star

De ce se implică Ștefan Nădejde
în WOOBA?

Întotdeauna mi-am dorit să fac parte dintr-un frumos care durează în timp. Poate din acest motiv, dintre toate proiectele de creație în care sunt angrenat în The Hurricane, cele mai dragi îmi sunt cele de branding. Mi-am regăsit pasiunea pentru design de interior în produsele WOOBA. Și am intrat în echipă cu dorința de a face cât mai cunoscut frumosul durabil al pendulelor, veiozelor și meselor noastre. M-a încântat creativitatea de creator de produse a lui Adrian și ambiția Cristinei de a face producție românească care să devină și sustenabilă în câțiva ani. M-a convins bagheta din lemn pentru că formele pe care le redă aduc echilibru în orice spațiu.

Sunt cel din echipă care se joacă cel mai des cu lumina și întunericul. Că așa e în graphic design!

Când începe să conteze packaging-ul pentru o companie
de home & deco?

Atunci când ai un produs pe care vrei să îl poziționezi ca fiind ”de design” îi iei din valoare dacă îl livrezi ca pe o pereche de pantofi sau dacă îl expui ca pe un ghiozdan în magazinele retailerilor de profil.

Știți trendul acela de ”unpacking” care a început pe YouTube și rupe acum pe Instagram și TikTok? Dacă nu ai la ce să faci ”unpacking”, pentru că experiența de a deschide un obiect de design este aceeași cu a unei cutii de pantofi, nu ai de ce să vorbești despre ea, corect?

Când alegi, totuși, să oferi o astfel de experiență dacă proporția ajunge să fie 60% packaging și 40% produs nu mai rentează din punct de vedere business, (la fel de) corect?

Eu cred că orice produs de home & deco care vrea să își susțină pozițonarea de obiect ”de design” este obligatoriu să aibă un packaging cel puțin decent. Ambalajul este un canal de comunicare în sine, care poate stârni curiozitatea celor din jur, și un punct bun de start pentru programele de loyalty. Poate genera conținut spontan pe social media și/sau un review pozitiv în magazinul vostru online. Știți cât de valoroase sunt aceste review-uri, da?

Care sunt pașii pe care să îi urmezi într-un proces de packaging de produs home & deco?

Ne-am gândit să oferim contra-cost, posibilitatea tuturor afacerilor de home & deco din România să aibă acces facil la serviciile de branding și packaging ca o acțiune concretă în misiunea noastră de a face designul de produs românesc vizibil. Trecem împreună prin pașii de mai jos sau îmi spui de unde să mă apuc.

Ne-am gândit să oferim contra-cost, posibilitatea tuturor afacerilor de home & deco din România să aibă acces facil la serviciile de branding și packaging ca o acțiune concretă în misiunea noastră de a face designul de produs românesc vizibil. Trecem împreună prin pașii de mai jos sau îmi spui de unde să mă apuc.

PASUL1: Ajută-mă să înțeleg produsul, ce face, cine îl cumpără și cum vrei să îl poziționezi pe piață. Dacă ai un manual de brand sau un logo trimite-le și pe ele.

PASUL2: Spune-mi mai multe despre livrarea actuală, condițiile livrării și cum ajunge produsul acum la clienții tăi.

PASUL3: Conturam senzațiile și comportamentul pe care ai vrea să le stârnească noua soluție de packaging. Îți fac o propunere grafică, urmată de sugestii de materiale și locuri unde le poți produce. Sau îți spun ce simt că mă depășește și ne oprim aici 😊.  

PASUL4: Agreezi propunerea grafică și producem împreună 2-3 mostre. Sau dacă alegi să le produci tu, trimite-mi și mie pe what' s app o poză că voi fi curios să văd cum a ieșit.

 

De ce este important să
completezi formularul?

Formularul de mai jos îți garantează un video-call cu mine în care să discutăm mai multe despre nevoile tale de packaging și experiența senzorială pe care o poți oferi viitorilor tăi clienți. Putem aduce și o ajustare identității brandului sau putem crea una nouă. Sunt obișnuit să vin pregătit la toate întâlnirile și formulaul de mai jos mă ajută pe mine să te cunosc puțin și pe tine să îți structurezi informația 😊.

 

Lucrează cu Atelierul WOOBA pentru o experiență de packaging remarcabilă și o identitate memorabilă a produselor tale home & deco!

Completează formularul de mai jos și în 48 de ore sau 2 zile lucrătoare Ștefan (sau poate Cristina sau poate amândoi) îți va răspunde cu o propunere de video call ca să discutăm despre planurile tale de a-ți redefini identitatea și packaging-ul pentru produsele tale de home & deco. Oferta va veni în urma video call-ului. Pe o scară de la prietenoasă la foarte prietenoasă, dacă intenționezi să produci în România și să folosești și materie primă sustenabilă sau biodegradabilă, poți miza pe foarte-prietenos. Comparativ cu ceea ce există în piață și cu experiența noastră, oferta pe care o vei primi va fi oricum foarte-prietenoasă. Noi și cu tine, antreprenorii din home & deco, știm că design-ul românesc merită mai mult. Hai să facem!

  Simetriile perfecte materializate în pendule și veioze din lemn fac ca stelele inventate de Adrian să aducă în casa ta o atmosferă galactică de visare. 

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X