contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Proiecte prin care ne-am făcut cunoscuți

Capacitatea proprie de producție, datorată fermei de imprimante 3D, îi permite colegului nostru Adrian, creator de produse WOOBA, să folosească baghetele din lemn ca să livrăm proiecte personalizate.

Arhitecții și designerii de interior sunt primii care recunosc valoarea unui design de obiect. De cele mai multe ori, ei au fost trendsetterii stilurilor de amenajare interioară care au prins la noi în țară. Ne punem la dispoziție capacitatea de inovare pentru proiectele coordonate de arhitecți și designeri de interior ca să facem cât mai vizibil designul românesc de obiecte de home & deco. De la (re)amenajări rezidențiale, la cele de fitout și până la proiecte rezidențiale medii, Atelierul WOOBA poate gândi, produce și livra instalații de lumină și de home & deco care să respecte un anumit stil de amenajare proiectat de un arhitect. 

design românesc original
produs în romania
livrare worldwide
proiecte custom pentru specialiști
susține antreprenoriatul

Ce are WOOBA de oferit pentru arhitecți și designeri de interior?

Instalații personalizate de iluminat cu aplicabilitate largă în home & deco realizate din baghete de lemn și produse în Atelierul WOOBA.

Personalizate. Randarea pe care ne-o vei pune la dispoziție cu spațiul marcat, dedicat instalației de iluminat, ne va oferi toate informațiile de care avem nevoie pentru personalizare. Dacă nu, întrebăm.

Serviciile includ montajul și livrarea.

Pentru ce tip de proiecte se potrivesc produsele WOOBA?

Proiecte rezidențiale: amenajări, reamenajări de case și apartamente.

Proiecte comerciale: spații de joacă pentru copii, showroom-uri de prezentare, vitrine și insule de lansare de produse, spații de organizare de evenimente, hoteluri, restaurante, cafenele, spații de birouri, hub-uri.

Proiecte de agrement: resort-uri de wellness, spa, yoga, și reflexoterapie.

Instituții: grădinițe, școli, centre de creație și artă, primării.

Cum și cine le gândește?

Adrian Bursuc dacă este nevoie doar de proiectarea și producția instalației. Tot el va coordona și montarea instalației de iluminat.

Adrian Bursuc și Ștefan Nădejde pentru proiectele care au nevoie să ajungă și frumos ambalate la destinație sau să exprime un anumit mesaj.

Și Cristina Cerga, în ambele cazuri, dar doar în punctele esențiale.

De ce să comanzi de la WOOBA produse pentru proiectele tale?

Noi găsim o galaxie de motive, dar mai jos îți lăsăm doar câteva:

Avem cunoștințe solide în amenajări interioare și o să înțelegem proiectul tău. Nu dai proiectul unui comerciant, ci unui producător craft de obiecte de design de interior. Care a investit în tehnologie și în softuri de proiectare și știe să le folosească la capacitate maximă.

Capacitatea proprie de producție. Nu externalizăm producția. Pentru că facem totul intern riscurile sunt mult diminuate.

Montajul și supervizarea montajului se realizează tot de către persoana care a prototipat instalația. Din nou, riscuri reduse în finalizarea proiectului.

Instalația include și becurile.

Începi o relație comercială cu un producător românesc de obiecte de home & deco care a demarat planuri pentru o producție 100% sustenabilă. 

Poate o să ți se pară cool să spui că iei instalația personalizată de lumină de la antreprenorii care au câștigat o finanțare la Imperiul Leilor.

Rezultatul final va fi chiar impresionant! Ai văzut ce am făcut în vitrină la Galateca și pe Calea Victoriei?  

Cum și în cât timp se livrează?

Se livrează exact atunci când îți promitem. Nu poate fi un timp standard de livrare pentru că un proiect de sisteme de iluminat de 3mp nu este aceeași cu o cortină luminoasă din lemn de 50mp. Însă, oferta noastră și timpii de livrare vor fi suficient de expliciți ca să știi pe ce ne bazăm.

Care este perioada de garanție?

Garanția este de 1 an ca la toate produsele WOOBA. Și, în același timp, discutabil de la proiect la proiect.

Prima instalație personalizată de iluminat și de home & deco pe care am realizat-o a fost în 2020.

Învățăm în fiecare zi câte ceva nou, dar nu făcând teste pe proiectele tale. Colegul nostru Adrian are experiență în proiectare de obiecte de design de interior și suficientă experiență în producție ca să își dea seama care pot fi punctele sensibile ale unui proiect. Așa am avut curaj și ne-am apucat să decorăm hoteluri pe litoral, spații de organizare de evenimente, restaurante și vitrine de galerii de artă. Completează formularul de mai jos și Cristina, după ce se va sfătui cu Adrian, va reveni cu un răspuns către tine. 

  Produsele WOOBA din magazinul nostru online care impresionează repede.

  Stele materializate în veioze și pendule și mese cu aceleași motive stelare. Toate din lemn și sticlă securizată. Toate cu posibilitatea de a fi demontabile ca să susținem procesul de reciclare din comunitatea unde activezi.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X