contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Servicii de 3D printing profesioniste. Ne descurcăm cu orice domeniu pe 3D printing. Chiar și cu cel aerospațial.

Noi am trecut la o modalitate de producție inteligentă pentru toate produsele WOOBA. Și ca să contribuim cât de mult putem la conservarea mediului înconjurător printr-un consum mai mic de resurse, ne externalizăm serviciile pentru colaborări memorabile. Sigur ai văzut cum arată produsele WOOBA?! Impecabil, nu-i așa? La același grad de profesionalism o să lucrăm și pentru tine.

Avem capacitatea și tehnologia de a crea produse din diverse ramuri industriale, cum ar fi electronică, fabricarea de pantofi, educație, creativitate culturală, arhitectură, automobile și aerospațială.

fermă de 26 de imprimante 3D
20X20X20 CM PRINTABLE SIZE
Prototipare rapidă și machetare
Proiectare în programe CAD
Producție în serie mică

Ce probleme rezolvă
3D printing-ul?

Atunci când sunt foarte multe avantaje preferăm să enumerăm doar o parte dintre ele și pentru restul să ne auzim după ce completezi formularul de cerere ofertă.

Avantaje:

Reducerea costurilor cu forța de muncă și prototiparea (față de ce presupune aceasta pe CNC).

Impactul în lanțul de aprovizionare, mai ales dacă imporți multă materie primă.

Eficientizarea procesului de producție prin finalizarea mai multor roluri în același timp. Printarea 3D nu necesită supraveghere, timp în care resursa umană se poate ocupa de următoarele priorități de pe listă.

Ce proiecte știu imprimantele
să rezolve ca și complexitate
a produsului?

Soluțiile din plastic biodegradabil pe care le dezvoltăm în ferma noastre de imprimante 3D nu vor depăși dimensiunea 20x20x20 cm. Cu toate acestea, avem capacitatea și tehnologia de a crea produse din diverse ramuri industriale: electronică, fabricarea de pantofi, educație, arhitectură, automobile, aerospațială.

Ce include serviciul
de 3D printing?

Printarea și modelarea 3D.

Prototipare rapidă și machetare.

Creare sau reproducere piese.

Proiectare în programe CAD

Producție în serie limitată.

De ce este important să
completezi formularul?

Ca să vezi exact cât te costă, cât timp durează, ce vibe avem și de ce informații avem nevoie ca să începem printarea 3D.

Completează formularul de mai jos și în scurt timp revenim cu o ofertă!

Imprimarea 3D permite o producție extrem de flexibilă pentru că tehnologia în sine este o prelucrare complet automatizată ce nu necesită prelucrare manuală. Capacitatea fermei noastre de a realiza producția fără supraveghere o să îți permită ție să rezolvi alte aspecte urgente ale afacerii tale. Soluțiile din plastic biodegradabil pe care le dezvoltăm noi nu vor depăși dimensiunea 20x20x20 cm.

  Dorințe home & deco

  Inspirație și jurnal antreprenorial

  Pe lângă inspirație, facem cunoscută povestea noastră tuturor antreprenorilor în home&deco din România. Evoluția WOOBA îți spune că poți să construiești un business sustenabil cu ambiție și determinare.

  Un vis românesc care și-a expus pentru prima dată o creație în Galeria Galateca. A arătat întregii țări designul de produs românesc la Imperiul Leilor. A construit compoziții de lumină în Galeria Creart. Pe 14 și 16 Octombrie 2023, pune în lumină WOOBA, un manifest pentru echilibru la Spotlight Festival. Alături de Galateca, WOOBA expune o […]

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X