contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Produse din lemn

Wooba

Proiecte speciale

Doar la comandă

Creațiile WOOBA pe care le dăm doar pe comandă.

Mesele Estella și Atria sunt parte din colecția WOOBA 2022 pe care am lansat-o în luna mai, în galeria de artă contemporană Neo Galateca. Știm că ne-au consacrat obiectele de iluminat din lemn, dar știi cum se întâmplă cu stelele, nu? Ele iau ce formă vor ele. Acum Adrian Bursuc a folosit baghetele care dau simetriile perfecte, și pe care le cunoști din corpurile noastre de iluminat, în mese pentru cafea, pentru living, pentru terase, pentru orice spațiu care necesită un colț de relaxare și un moment de visare.  Și, ca să nu uiți că n-am abandonat produsele care aduc lumină pentru suflet, mai jos îți recomandăm câteva veioze care credem noi că ar merge de minune pe oricare dintre cele două mese.

Obiectele de home & deco create de noi nu sunt doar creative, ci sunt produse la standarde înalte de calitate. Spre exemplu, toate mesele pe care le vei cumpăra de la noi folosesc sticlă securizată.

În toate produsele pe care le vei cumpăra de la noi vei regăsi aceeași grijă pentru mediu și sustenabilitate. De aceea, oferim posibilitatea de a dezasambla produsul în vederea reciclării sau recuperării de energie dacă serviciile sunt disponibile în comunitatea ta.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X