fbpx

Din comunitatea Startarium

Cristina Cerga: „Recomand tinerilor să se acomodeze în conduita de business și să oficializeze contractual orice “înţelegere” înainte de prestare”

WOOBA lansează Legendary, prima colecție creată special pentru Mobexpert

WOOBA, brandul românesc de obiecte de decor își propune să aducă o stea în casele tuturor românilor și lansează WOOBA Legendary – prima colecție creată special pentru Mobexpert, care aduce o stea în casele tuturor românilor.

Wooba – Connecting everyone at home

Afacerile care ne cuceresc atât privirea, cât și sufletul, sunt cele pentru care oamenii muncesc din plăcere, cu multă dedicare și pasiune! Asta ne-a transmis echipa Wooba, formată din Adrian Bursuc, Cristina Cerga și Ștefan Nadejde. Așadar, astăzi vă prezentăm un interviu plin de inspirație.

Cristina Cerga (Co-Fondator Wooba): Pentru cei la început de drum îi încurajez să persevereze în visul lor!

Pentru creatorii din România, Kreatoria.ro și Galateca au demarat faza a doua a campaniei: Artiștii merită văzuți! Faza a doua a proiectului vine cu o dimensiune internațională, cu o multi-perspectivă asupra scenei contemporane vizuale și de design de obiect, cu o corelare necesară între artă-business-marketing.

Wooba, business-ul sustenabil românesc primește 100.000 de euro de la Dan Șucu

Wooba, brand sustenabil românesc de obiecte și elemente de decor a primit o finanțare de 100.000 de euro de la Dan Șucu, care conduce business-ul Mobexpert, specializat în producerea și comercializarea de mobilier și nu numai.

Wooba pregătește o primă colecție de produse de lumină pentru Mobexpert

Ecuația creativă de design și produs românesc formată din Cristina Cerga, Adrian Bursuc și Ștefan Nădejde este completată de calitatea românească dată de noul partener al business-ului de la Imperiul Leilor.

Alături de noul investitor, Wooba se pregătește de proiectarea primei colecții de linie care să aducă mai aproape de români designul și produsul românesc.

Cristina Cerga a venit în fața Leilor cu Wooba, o afacere deosebită care l-a convins pe Dan Șucu să investească.

Cristina Cerga a venit la Imperiul Leilor pentru a obține 45.000 de euro pentru 10% din compania Wooba, un brand românesc care ne propune o altfel de viziune asupra corpurilor de iluminat.

I like IT – Cristina Cerga și proiectul pe care îl va prezenta în această seară, la Imperiul Leilor

Vorbim despre start-up-uri astăzi, mai exact despre un start-up despre care veți afla însă mai multe la Imperiul Leilor dar până atunci o cunoaștem pe Cristina Cerga care ne povestește despre Wooba.

Vitrina Grand Hotel Continental – iluminată cu iubire de Wooba, un nou brand românesc

Luna iubirii aduce inspirație în procesul creativ a trei antreprenori locali: Cristina Cerga, Adrian Bursuc și Ștefan Nădejde vor să dăruiască ”woobirea” din atelierul lor tuturor celor care pășesc pe Calea Victoriei.

Wooba: cele mai cool corpuri de iluminat Made in RO ale lui 2020

Nu știm cum este prin orașul tău zilele acestea, dar dacă locuiești în București, probabil deja te-ai săturat până peste cap de ploaie, nori și ceață tomnatică. Oh, unde e Crăciunul luminos de altă dată? Totuși, noi te sfătuim să nu îți pierzi speranța și să nu vezi doar conotațiile negative ale întunericului: îți povestim imediat despre o soluție scoasă din stele care poate da alte valențe home&deco lui 2021.

Expoziție de design de obiect – RECONNECT IN LIGHT

umina – un simbol al începutului și al sărbătorilor de iarnă. Ne invită să privim spre viitor, la zilele ce vor veni și la bucuria de a trăi. Am creat special pentru Galeria Creart o instalație de lumină – o galaxie de speranțe – care ne amintește că suntem împreună, parte din univers, oriunde ne-am afla.

INSIDE/OUTSIDE 4.0 –
Artă și design eco

Din 8 decembrie Galateca lansează Inside/ Outside 4.0, a patra ediție a proiectului curatorial din vitrinele galeriei. Tema propusă este extrem de actuală – ecologia, un subiect  care în acest an capătă o altfel de semnificație. Wooba a fost invitată să decoreze una dintre cele 6 vitrine care devin șase mesaje inspiraționale ce demonstrează rolul modelator și catalizator al artei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLOSE
Add to cart