contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

WOOBA ESTE

un manifest pentru echilibru.

Echlibru. În experiențe, în trăiri. În trecerea timpului. În stiluri de amenajări interioare. Verbul pe care îl impunem este ”a contempla”. Acolo unde este haos exercițiul contemplării aduce calm. Și în calm poți crea, poți evolua, poți lua decizii fără presiune după ce ți-ai decantat stările. O atmosferă propice contemplării va lăsa întotdeauna loc de noi perspective pe care le vei îmbrățișa mai ușor.

Un produs creat de WOOBA este o promisiune de armonie în atmosfera oricărei amenajări de interior. Fie că vorbim despre locuințe sau despre spații de birouri, hoteluri, cafenele, ateliere, showroom-uri. O noptieră, o podea sau un tavan. În dormitor, în living, în bucătărie, pe balcon, pe terasă.

Suntem creatori de echilibru. Mizăm pe trei vectori care vor sta la baza oricărui produs WOOBA și pe care am reușit să îi punem într-o geometrie fără cusur: Atmosfera, Contemplarea și Perspectiva.

Pe scurt, suntem Adrian, Ștefan și Cristina și avem o misiune asumată de a face designul de produs românesc vizibil, accesibil și apreciat alături de Mobexpert.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Amet purus gravida quis blandit turpis cursus in. Sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus et. Fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent.”
Cristina Cerga
Mentor & Business Developer, WOOBA

Inspirație care să îți aprindă dorințele home & deco pentru casa ta!

Un cumpărător inspirat, conștient de potențialul designului românesc produs local și încrezător în capacitatea economiei circulare de a-i îndeplini nevoia de funcțional contribuie la o societate care poate să privească spre viitor.

Dorințe home & deco

Inspirație și jurnal antreprenorial

Pe lângă inspirație, facem cunoscută povestea noastră tuturor antreprenorilor în home&deco din România. Evoluția WOOBA îți spune că poți să construiești un business sustenabil cu ambiție și determinare.

Un vis românesc care și-a expus pentru prima dată o creație în Galeria Galateca. A arătat întregii țări designul de produs românesc la Imperiul Leilor. A construit compoziții de lumină în Galeria Creart. Pe 14 și 16 Octombrie 2023, pune în lumină WOOBA, un manifest pentru echilibru la Spotlight Festival. Alături de Galateca, WOOBA expune o […]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X