contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

magazine cu produse wooba

Obiectele de home & deco WOOBA cât mai accesibile.

Ne dorim să facem desingul de produs românesc apreciat, accesibil și vizibil. Pentru noi, accesibil înseamnă să găsești produsele WOOBA în cât mai multe locuri cu putință, nu doar în magazinul nostru online. Acolo de unde îți cumperi canapeaua pentru casă și dressing-ul, pe platforma unde găsești de la detergenți la ultimul model de smartphone și robot de aspirare sau în concept store-urile unde și alți creatori de produse românești își expun produsele. Încercăm să fim cât mai aproape de coșul tău de cumpărături, cât de des posibil.

Atelierul WOOBA

Șoseaua Fabrica de Glucoză, București 020331, România

+40 742 169 321 
contact@wooba.ro

ALTRNTV Shop

Bulevardul Regina Elisabeta 26, București 050017 România

Neogalateca

Str. C.A. Rosetti 2-4, București 010283 România

+ 4 0787.777.878

Dizainăr

Strada Puțul cu Plopi 17, București 010177 România

+ 4 021 3113384

scrie@dizainar.ro

Xylino Showroom

Bulevardul Pipera 1/VI, Voluntari 077190 România

Mobexpert

Colecția Legendary creată de WOOBA special pentru Mobexpert se găsește în mai multe magazine ale retailerului.

+ 40 31 630 53 33

Emag.ro

Din dorința de a face accesibil designul de produs românesc, câteva produse WOOBA se găsesc și pe cel mai cunoscut marketplace online din România.

+ 40 787 777 878

Suntem prietenoși!

Mai ales atunci când știm că urmează să avem musafiri.

Pe lângă produsele cu care sperăm că v-am încântat în magazinul nostru online, în atelierul WOOBA realizăm și instalații din sisteme de iluminat proiectate pentru spații de birouri, rezidențiale, showroom-uri, vitrine care să atragă atenția, hoteluri, spații de organizare de evenimente și (re)amenajări de locuințe. Cu un simplu telefon poți programa o vizită în atelierul nostru sau poți completa unul dintre formularele de contact care te interesează din paginile Adrian Bursuc, Cristina Cerga sau Ștefan Nădejde. Până acum, am avut plăcerea să proiectăm sisteme de iluminat, din obiecte de design de interior, pentru restaurant Ogradavitrina Galateca, vitrina Grand Hotel Continental. Am observat că obiectele noastre impresionează și marile companii. Ceea ce îi face uneori pe directorii de resurse umane sau marketing să ofere stele WOOBA drept cadou angajaților valoroși.

Obiecte de home & deco care infuzează lumină

Simetriile perfecte materializate în pendule și veioze din lemn fac ca stelele inventate de noi să aducă în casa ta o atmosferă galactică de visare. Adrian Bursuc, unul dintre parteneri și creatorul produselor WOOBA, explică pentru emisiunea Casa Magazin de ce iluminatul este la fel de important în design-ul de interior ca alegerea cromaticii. Tehnologia folosită în producție este imprimarea 3D. Fiecare produs WOOBA care va pleca spre tine face posibilă dezasamblarea produsului în vederea reciclării sau recuperării de energie dacă serviciile sunt disponibile în comunitatea ta. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X