contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Livrare și plata

Livrare și plata

Tipul și timpul de livrare

Livrarea se poate face pe teritoriul Uniunii Europene și SUA. Livrarea se va face la adresa de expediere indicată de client. 8.3. Timpul de livrare este de obicei de 5-7 zile lucrătoare pe teritoriul Romaniei, 14-20 zile în Uniunea Europeana și 20-30 zile în Statele Unite ale Americii. Transmitem coletele de Luni până Vineri, acest lucru înseamnă că zilele de Sâmbătă și Duminică nu se iau în calcul, nefiind zile lucrătoare. La fel și zilele de Sărbători legale sunt considerate zile nelucrătoare. Calculul zilelor de livrare începe după transmiterea confirmării de expediere. În cazul în care un produs nu mai este disponibil sau din orice alt motiv nu poate fi trimis îți vom trimite o notificare. Wooba Deco SRL oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE CONTRACTELE ÎN VALOARE DE PESTE 500 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește această valoare, costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează: Fan Courier : 25 RON Taxa de livrarea pe teritoriul Uniunii Europene (excepție Romania) si Statele Unite se calculeaza automat la completarea adresei de livrare. Comenzile noastre sunt livrate si prin serviciul de gestiune logistica LOGYSTEC.

Metoda de plata

Pentru a plasa o comandă este necesar să efectuezi o plata online cu cardul prin Stripe (Visa/Mastercard). Toate plațile sunt facilitate printr-un procesator de plăți terțe – Stripe.com. Wooba poate înlocui procesorul său de plăți terță fară a trimite o notificare. Taxele se fac numai prin intermediul platformei Wooba. Notă: Niciodată nu iți vom trimite un email prin care să îți solicităm să faci plata într-un anumit cont bancar. Îgnoră orice astfel de emailuri și nu iniția plata. În aceste situații te rugăm să redirecționezi emailul nemodificat către adresa: contact@wooba.ro

Dreptul voluntar la retur – garanția comercială

Pe lângă dreptul legal de retragere din Contract, Vânzătorul acordă un drept voluntar de returnare a mărfurilor achiziționate în termen de 30 de zile de la primirea produselor – garanția comercială asumată de Vânzător. Datorită garanției comerciale, poți solicita returul chiar și după ce au expirat cele 14 zile. Poți solicita returul în termen de 30 de zile începând cu ziua primirii coletului de către tine sau de către o terță parte desemnată de tine și alta decât transportatorul. Data livrării coletului și ziua când se împlinește termenul, intra în calculul termenului de 30 de zile. Pentru a iniția un retur, este suficient să completezi formularul de returnare din contul tău de client unde va fi necesar să transmiți adresa de unde curierul va prelua coletul. Te rugăm să ai coletul pregătit pentru când vine curierul și să te asiguri că produsele sunt ambalate corespunzător și coletul este sigilat. Poți utiliza ambalajul original în care ai primit comanda. În cazul garanției comerciale, Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte și în ambalajul în care au fost primite. În cazul în care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care să fie în stare corespunzătoare, întocmai ca Produsul. În cazul în care alegi să returnezi produsele prin alte metode decât cele puse la dispoziție de magazinul nostru, trebuie să ai în vedere că vei suporta costul de transport. În cazul în care Produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, Clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită Clientului de către Vânzător. Clientul este răspunzător pentru orice valoare diminuată a Produselor rezultând din utilizarea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor și funcționarii lor.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X