contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

WOOBA  este cea mai bună versiune a momentului pentru obiectele modulare de home&deco inventate și produse în România. Urmărește visul devenit realitate al celor trei antreprenori care au curajul să arate că produsele create în România au o valoare de necontestat oriunde în lume.
design românesc original
produs în romania
livrare worldwide
proiecte custom pentru specialiști
susține antreprenoriatul
Când Wooba abia ieșise din lada cu jucării a Larei

2017/2018

Joaca de copil

Și joaca serioasă a tatălui

După ce Adrian a acceptat provocarea fetiței lui de a face un obiect de joacă nou, educativ și distractiv a început să se gândească serios dacă inițiativa nu poate deveni o joacă de oameni mari și talentați. Talentați în crearea de produse. Așa că a prototipat primele forme de poliedru regulat. Achiziționează 5 imprimante 3D şi dezvoltă primele corpuri WOOBA. Corpuri pe care le perfecționează și le dezvoltă în forme tot mai complexe. S-a proiectat echilibrul.

Wood best art întâlnește un uragan de manifestare creativă

noiembrie/2019

Joaca serioasă a tatălui

Și nevoia de mentorat

Preocupată de o reprezentare cât mai fidelă a forței antreprenoriatului românesc, Cristina Cerga, co-fondator The Hurricane, participă ca mentor la proiectul Startarium Crowdfunding Makeathon. Inițiativa își propunea ca într-un timp record să pregătească cât mai multe start-up-uri din comunitatea Startarium pentru campaniile de crowdfunding. Adrian a participat în proiect pentru că se gândea serios să inițieze o astfel de campanie cu produse WOOBA ca să își ducă mai departe planurile. Universul a făcut ca identitatea planurilor lui să fie gândită de către The Hurricane, unde parteneri sunt Cristina și Ștefan, în timpul Startarium Crowdfunding Makeathon. S-a proiectat brandul.

Primul client, viitor acționar, viitori parteneri

2019/2020

Am crezut în WOOBA

Unele povești din cărțile de marketing sunt reale

Cristina Cerga a cumpărat prima stea WOOBA, un corp de iluminat care s-a regăsit în prima colecție a brandului și care va reveni într-o formă îmbunătățită. WOOBA trăiește povestea clientului devenit acționar în brandul în care a crezut. Ca în cărțile de marketing când brandurile se transformă în lovemarks? Sau mai degrabă ca în cărțile de business când antreprenorul face lumină în planurile unui brand? Adrian, Cristina și Ștefan au hotărât să devină acționari în WOOBA pentru că produsul, perspectiva și brandul fac un trio creativ imbatabil. Care nu doar ar avea forța să ducă produsele WOOBA în casele românilor, dar și să demonstreze că ceea ce se creează în România are valoare de necontestat oriunde în lume. S-a proiectat perspectiva.

Start-up-ul WOOBA și Leul MOBEXPERT

2021/2022

Micile ecrane

Și marile ambiții de producție românească

Ne-am dorit să îl convingem pe Dan Șucu - fondator și proprietar Mobexpert - să creadă în noi. Am reușit. Ați văzut un speech de 25 de minute difuzat la PRO TV. Știm că așa pare. În fapt, Au fost luni de muncă. Nopți nedormite. Bariere de abilități personale depășite. Gândiri antreprenoriale care au fost destructurate și restructurate complet. Planuri făcute pe șervețele, în exceluri, în power point-uri, în photoshop. Mai că nu am scris pe ziduri. Dacă baghetele de lemn erau puțin mai late găseam o variantă să ne scriem viziunea și acolo. Am avut emoții. Am râs. Și am făcut riduri de experiență în producția românească de home & deco. Din curtea celui mai mare retailer local de mobilă suntem mai determinați ca oricând să ducem mai departe manifestul nostru de echilibru în home & deco.

Produsele vedetă WOOBA

Gama de produse din lemn pe care o vedeți în magazinul nostru online vine în urma experienței a trei colecții. Rearanjate, regândite și reinventate. Nu este ușor să regândești ceva ce tot tu ai inventat. Satisfacția pe care o avem când ne dăm seama că tot ceea ce producem este 100% românesc, că folosim materiale din lemn și plastic biodegradabil este mai mare decât orice urmă de regret asupra efortului depus ca să fim dezirabili pe piață. 

Proiectanții de echilibru ai WOOBA și Leul Dan Șucu

Suntem un start-up de home & deco cu o misiune clar definită: să implice întotdeauna cele mai noi tehnologii de producție ca să creștem în fața clienților noștri ca un exemplu solid de bune practici în sustenabilitate și în economia circulară. Pentru fiecare produs din portofoliul nostru folosim lemn și printăm 3D ca să dăm fiecărui client posibilitatea de a dezasambla produsul în vederea reciclării sau recuperării de energie dacă serviciile sunt disponibile în comunitatea lui. Produsele noastre sunt destinate tuturor spațiilor unde se creează, se visează sau se fac planuri pentru o viață întreagă. WOOBA înseamnă Wood Best Art și tot ceea ce vei cumpăra de la noi este un manifest pentru echilibru.

Adrian Bursuc

Creator de produs, WOOBA

Cristina Cerga

Creator de perspective, WOOBA

Ștefan Nădejde

Creator de brand, WOOBA

Dan Șucu

Fondator MOBEXPERT și Investitor WOOBA

Tehnologia de imprimare 3d este alegerea noastră de producție inteligentă.

Imprimante 3D – o producție extrem de flexibilă. Această tehnologie permite conectarea perfectă a CAD / CA și integrarea ridicată a proiectării și a producției. Tehnologia de imprimare 3D este o prelucrare complet automatizată și nu necesită intervenție manuală. Este practic capabilă să realizeze o producție nesupravegheată. Integrarea tehnologiei de imprimare 3D oferă afacerii noastre mai multe resurse și oportunități, în timp ce extinde gândirea inovatoare a designerilor noștri. În prezent, avem capacitatea și tehnologia de a crea produse din diverse ramuri industriale, cum ar fi electronică, fabricarea de pantofi, educație, creativitate culturală, arhitectură, automobile și aerospațială. Putem dezvolta soluții din plastic biodegradabil la dimensiuni care nu vor depăși 20x20x20cm

fermă de 26 de imprimante 3D
20X20X20 CM PRINTABLE SIZE
Prototipare rapidă și machetare
Proiectare în programe CAD
Producție în serie mică
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X