contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Visul nostru este să avem un magazin de do-it-yourself în New York unde oamenii să vină să-și poată crea propriile obiecte de decor. Sunt Cristina, creator de perspective la WOOBA.

Sunt antreprenoare de esență tare cu gândire creativă. Aflată într-o căutare continuă de minți talentate care să mă inspire am ales să mă implic în Atelierul WOOBA, după ce am fost primul client al unei stele produse de Adrian. Am văzut potențialul în amplificarea design-ului modular pe care îl avea lampadarul cumpărat de mine și la alte categorii de produse home & deco. Pentru că în ultimii 10 ani, mi-am exersat gândirea de vizionar în peste 40 de proiecte realizate în echipe mixte din organizația JCI România, în agenția The Hurricane al cărui co-fondator sunt, alături de Ștefan, și în agențiile de advertising în care am lucrat, m-am dus doar cu emoții și fără teamă la Imperiul Leilor. L-am convins pe Dan Șucu, fondatorul și proprietarul Mobexpert, să investească în noi. Folosim acum cei de 100,000 de euro obținuți ca investiție, ca să extindem WOOBA la nivel internațional. În călătoria noastră avem misiunea de a face designul de produs românesc apreciat, accesibil și vizibil. Ceea ce producem la WOOBA este un manifest pentru echilibru.

Rulează videoul
originalitate
creative thinker
proiectant de echilibru
proiectant de perspective
bennet star

De ce se implică Cristina Cerga în WOOBA?

Sunt motivată de frumos și sunt inamica numărul 1 a mentalității ”nu se poate” pusă înaintea efortului de a afla dacă se poate sau nu. Am auzit că ”nu se poate în România să reușești” de sute de mii de ori de când am venit în România. 

Se poate.

Se poate să convingi un investitor că business-ul din care ești parte merită 100,000 de euro. 

Se poate să vii din Republica Moldova și să fii antreprenor într-o industrie creativă.

Se poate să faci întunericul și lumina să lucreze împreună în echilibru. Și să îi lași și pe alții să se bucure de acest echilibru. Așa cum facem noi cu produsele WOOBA.

Se va putea să facem designul de produs românesc apreciat, accesibil și vizibil internațional așa cum ne-am propus eu, Adrian și Ștefan.

Când are nevoie o companie de home & deco de mentorat?

Atunci când vrea să treacă la nivelul următor. Nu sună a motivațională de duzină care face engagement pe internet 😉. Este o nevoie foarte frecventă a antreprenorilor care dau dovadă de maturitate profesională să își dorească să ardă etape. Să afle de la alții cum au reușit și care sunt dificultățile pe care le-au întâmpinat de dinainte să le întâmpine și ei.

Am experiența necesară să îmi dau seama atunci când primesc informații despre afacerea ta cum să le reașez într-o perspectivă care să îi facă aripile să crească ceva mai repede. Cum spuneam, sunt un antreprenor cu gândire creativă, dar de esență tare. Nu dau feedback-uri care să îmi modeleze ego-ul. Doar că, să accepți că ai nevoie de o perspectivă nouă în afacerea ta de home & deco nu este o veste pe care toată lumea o privește cu entuziasm din prima. 

Hai, curaj, să facem frumos! Doar rulez fericire la The Hurricane de aproape 10 ani.

 

Ce înseamnă un program de mentorat cu Cristina Cerga?

Ne-am gândit să oferim contra-cost, posibilitatea tuturor afacerilor de home & deco din România să aibă acces la mentorat pentru afacerea lor. Trecem împreună prin pașii de mai jos sau îmi spui tu care sunt pașii tăi.

PASUL1: Arată-mi cum să îți înțeleg business-ul și pe tine ca antreprenor. Și eu sunt motivată de vise. Vreau să înțeleg unde anume ți-ai propus să ajungi.

PASUL2: Vei primi de la mine o listă de milestones prin care să treci tu ca antreprenor, dar și business-ul tău.

Gata? 😊 A fost greu?!

În relația cu tine, eu îmi propun să las o influență asupra ta de care să îți aduci aminte.

De ce este important să completezi formularul?

Formularul de mai jos îți garantează un video-call cu mine în care să ne testăm chimia și comunicarea. Mentoratul este treabă serioasă care cere timp și dedicare. Nu e ca și cum ți-ai luat un șef, că antreprenorii nu au șefi. E ca și cum pentru o scurtă perioadă de timp e nevoie să ai încredere în altcineva să te ghideze. Altcineva pe lângă flerul tău de antreprenor.

Crește afacerea ta în home & deco împreună cu Atelierul WOOBA

Completează formularul de mai jos și în 48 de ore sau 2 zile lucrătoare Cristina îți va răspunde cu o propunere de video call ca să discutăm despre planurile tale de creștere antreprenorială. Oferta va veni în urma video call-ului. Pe o scară de la prietenoasă la foarte prietenoasă, dacă intenționezi să produci în România și să folosești și materie primă sustenabilă sau biodegradabilă, poți miza pe foarte-prietenos. Noi și cu tine, antreprenorii din home & deco, știm că design-ul românesc merită mai mult. Hai să facem!

  Simetriile perfecte materializate în pendule și veioze din lemn fac ca stelele inventate de Adrian să aducă în casa ta o atmosferă galactică de visare. 

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X