contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Sunt Cristina, Creator de Perspective la WOOBA, și mă pregătesc de următoarea sesiune de mentorat cu antreprenorii români de home & deco.

Până să ajungem să luăm investiția de 100,000 de euro de la Dan Șucu, fondator și proprietar Mobexpert, ca urmare a participării la Imperiul Leilor, am investit noi. Timp, învățare, greșeli și resurse financiare. Experiența acumulată în creșterea Atelierului WOOBA și a agenției The Hurricane ca partener mi-a dezvoltat abilitățile de a înțelege din prima unde este un business, care este potențialul lui maxim și cu ce resurse optime ar putea să și-l atingă. Pentru că la WOOBA ne-am asumat să facem designul de produs românesc apreciat, accesibil și vizibil, am zis să gândesc un program de mentorat pentru antreprenorii din home & deco la care te invit să participi dacă îți dorești să arzi etape. L-am gândit la prețuri accesibile pentru că așteptarea mea este să se înscrie business-uri locale cu o cifră de afaceri anuală între 200-300,000 de euro.

Completează formularul de mai jos și în 48 de ore sau 2 zile lucrătoare îți voi răspunde cu o propunere de video call ca să discutăm despre planurile tale de creștere antreprenorială.

design românesc original
produs în romania
livrare worldwide
proiecte custom pentru specialiști
susține antreprenoriatul

În ce constă mentoratul?

Mentoratul constă în sesiuni consecutive de întâlniri în atelierul nostru, video calls dacă nu ești din București, în care urmăm planul tău de dezvoltare antreprenorială agreat împreună la începutul colaborării. O să stăm foarte mult în zona practică și mă aștept de la tine, ca antreprenor, să îți văd progresul. În ritmul tău, dar să fie progres.

Este gratuit?

Nu.

Este accesibil.

Este cuantificabil.

Este o investiție bună.

Primești o ofertă cât se poate de clară.

Și este mai accesibil decât multe alte programe de mentorat de pe piață. O fac în primul rând din drag pentru toți antreprenorii de home & deco din România, pentru că știu cum este să vrei să afli și să întâmpini dificultăți în evoluția ta. 

O să creștem împreună!

 

Cât durează?

Cât stabilim împreună. Până când îți atingi obiectivele. Îți recomand minim 3 luni.

Ce probleme pot să adresez?

Pot să îți spun mai degrabă la ce probleme să nu te aștepți să îți rezolv. Nu pot să îți dau soluții contabile, pot să îți dau direcții și să te îndrum către profesioniști. La fel pentru partea legislativă. 

În rest, the sky is the limit. Pardon, the stars are the limit! 

La ce să mă aștept?

La un feedback sincer și onest. La o interacțiune prietenoasă și fermă.

La așteptarea pe care o să o am de la tine de organizare și punctualitate.

La un plan de mentorat.

La evaluarea evoluției tale.

Dacă am un produs home&deco pot să îl listez pe WOOBA?

Absolut.

Există niște condiții. Unele la care ținem foarte mult: să fie produs în România, să poată fi integrat într-un circuit local de reciclare în caz de nevoie și să contribuie la echilibrul spațiului pentru care a fost gândit. Exact ca în cazul produselor noastre.

 

Află mai multe despre mentoratul gândit pentru antreprenorii din home & deco

Este potrivit pentru companiile din home & deco care au o cifră de afaceri anuală până în 300,000 de euro și care au măcar un produs în portofoliu care primește lunar un număr de comenzi suficient de mari încât să vă acorde posibilitatea să aveți niște planuri viitoare de dezvoltare. Dacă sunteți un business aflat în faza de prototipare a produselor și nu aveți activitate comercială pe piață, pentru prototipare vi-l recomand pe colegul meu Adrian Bursuc. Cel care a creat toate produsele WOOBA.

  Produsele mele WOOBA preferate au ca motiv geometric steaua Bennet

  Nu știu dacă ai apucat să citești povestea noastră. Am ales să mă implic în Atelierul WOOBA pentru că am cumpărat un lampadar din lemn Bennet Star. Am văzut oportunitatea în designul de obiect modular produs în România din resurse sustenabile. Și uite că, niciun an mai târziu de la achiziția mea, clientul cucerit de produs a devenit partener.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X