contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Simetriile perfecte cu care am înzestrat fiecare obiect de decor WOOBA le fac potrivite pentru absolut toate spațiile unde se creează, se visează sau se fac planuri pentru o viață întreagă. Sunt Adrian, creatorul produselor WOOBA. 

Mă găsești în atelierul WOOBA. Zilnic. Uneori de dimineață până seara. Alteori, de dimineață până dimineață. Mai ales când am proiectat colecția WOOBA 2022. Povestea WOOBA este conturată de joc și lumina, întuneric și relaxare, de perseverență și creativitate. M-am aflat în câteva momente de răscruce în viața mea. Au fost și momentele în care potențialul meu creativ a descoperit geometria sacră pe care o regăsești în formele redate de baghetele noastre din lemn. Tot ceea ce creez puteți cumpăra din magazinul nostru online, unde livrarea costă 0 lei. Și de la Mobexpert, emag.ro, dizainăr.ro sau Neogalateca. Pentru voi toți, îmi doresc ca produsele WOOBA pe care le primiți în case să aducă echilibru. Pentru mine, bagheta WOOBA reprezintă armistițiul pe care l-am semnat acum mai mulți ani între rațional și abstract.

Difericire, în echipa WOOBA, toți 3 avem părțile noastre de rațional și abstract. Chiar dacă în doze extrem de diferite. Ceea ce ne face un trio creativ explodat de ambiția de a demonstra că design-ul românesc de obiect are valoare. 

Tuturor antreprenorilor din home & deco care au ochii acum pe aceste rânduri, le spun că dacă sunt într-un în impas din cauza lipsei de servicii de prototipare, proiectare și printare 3D, mă pot contracta pe mine completând formularul de mai jos. Până la urmă este ceea ce fac de 10 ani încoace. Cum ne place să spunem la WOOBA: sigur o scoatem la capăt!

product innovation
proiectant de forme unice
proiectant de echilibru
geometry aficionado
MIRA star

De ce se implică Adrian Bursuc în WOOBA?

De mai multe decenii vedetele în home & deco sunt obiectele de mobilier mari și foarte mari: bucătăriile, bibliotecile, canapelele sau birourile. Obiectele de home&deco pe care eu le creez mizează pe lumina și pe importanța pe care o are lumina ca să echilibreze gusturile, stilurile și percepțiile într-un spațiu care se vrea decorat. Colecție după colecție, veiozele și pendulele WOOBA infuzează lumină în emoțiile trăite pe interior într-un mod unic în lume și produs în România.

Mă implic în WOOBA pentru ca designul de produs românesc să devină apreciat, accesibil și vizibil.

Ce este geometria sacră?

Găsim referiri la geometria sacră în toate religiile mari: creștinism, hinduism și islamism. Pe mine m-a fermecat efectul pe care îl primesc cei din jur odată ce sunt expuși la formele care respectă principiile geometriei sacre. Reprezentările ei  vizuale atunci când se regăsesc aplicate în jurul nostru emană înțelegere, pace și unitate.

 

Coincidență sau nu, mi se pare că avem nevoie de ele mai mult ca niciodată. Pentru mine, ca și creator de produs, tot ceea ce se produce sub WOOBA este un manifest pentru echilibru

De ce este importantă prototiparea?

Hai să te întreb altfel: cât de mult vrei să te riști în producție în absența prototipării? 😀 Sau cât de multe frustrări vrei să acumulezi în urma riscurilor pe care ți le-ai asumat în producție? Când ești la început de business în home & deco este importantă ca să calibrezi corect pașii de producție, ca să nu ai pierderi de material sau mai rău decât atât, ca să îți iasă un produs nefuncțional de la care ai așteptări de business.

Dacă nu ești la început de business cu siguranță vezi aplicat care este importanța prototipării.

În ambele situații, pot face parte temporar din echipa voastră dacă aveți nevoie de prototipare și imprimare 3D. Este ceea ce fac zi de zi la WOOBA și ceea ce mi-a construit experiența profesională în ultimul deceniu.

 

Care sunt cei mai importanți pași în prototiparea noilor
produse de home&deco?

Ne-am gândit să oferim contra-cost, posibilitatea tuturor afacerilor de home & deco din România să aibă acces facil la serviciile de prototipare și imprimare 3D ca o acțiune concretă în misiunea noastră de a face designul de produs românesc accesibil. Trecem împreună prin pașii de mai jos sau îmi spui de unde să mă apuc.

PASUL1: Ideea ta de produs necesită o schiță de concept. Idee și concept nu sunt sinonime. Ne pui schița la dispoziție sau o pot realiza eu.

PASUL2: Pentru materializarea conceptului avem nevoie să stabilim materialele pe care urmează să le folosești în producție. Este un pas foare important pentru tine. Acum vei începe să ai o primă estimare a costurilor și îți poți face scenarii de scalare.

PASUL3: Voi realiza desenul tehnic pentru produsul pe care vrei să îl scoți pe piață. Desenul tehnic va fi însoțit de randări.

PASUL4: Voi executa prototipul în urma desenului tehnic și a randăriilor pe care ți le-am arătat. Cee ace presupune că fiecare prototip va avea un schelet, va trece printr-un proces de montare, verificare și testare.

PASUL5: Vei primi un ghid al prototipului în care vor fi documentate toate procesele de la pasul 4 ca să îți servească în producție.

Serviciul oferit de noi este mai ales oportun pentru campaniile de crowdfunding care s-au finanțat sau urmează să se finanțeze ca să vă puteți respecta ușor timpii de livrare.

Lucrează cu Atelierul WOOBA pentru prototiparea produselor tale!

Completează formularul de mai jos și în 48 de ore sau 2 zile lucrătoare Adrian (sau poate Cristina sau poate amândoi) îți va răspunde cu o propunere de video call ca să discutăm despre planurile tale de a lansa produse noi pentru piața locală sau internațională. Oferta va veni în urma video call-ului. Pe o scară de la prietenoasă la foarte prietenoasă, dacă intenționezi să produci în România și să folosești și materie primă sustenabilă sau biodegradabilă, poți miza pe foarte-prietenos. Comparativ cu ceea ce există în piață și cu experiența noastră oferta noastră va fi foarte-prietenoasă. Un alt avantaj atunci când ne vei alege este ferma noastră de imprimante 3D. Ceea ce ne permite să facem din pasul 4 și 5 unul singur.

  Simetriile perfecte materializate în pendule și veioze din lemn fac ca stelele inventate de Adrian să aducă în casa ta o atmosferă galactică de visare. 

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Quick links
  X