contact@wooba.ro / +40 742 169 321

deschis de la 9am la 8pm / non stop magazin online

Parteneri WOOBAColecția Legendary pentru Mobexpert

Colecția Legendary pentru Mobexpert

Imediat cum am primit investiția de 100,000 de euro de la Dan Șucu, fondatorul și proprietarul Mobexpert, ne-am și apucat de creat noi produse românești. Am văzut oportunitatea în a fi listați cu Colecția Legendary în cât mai multe magazine Mobexpert și am vrut să profităm de ea. Concepută special pentru ei colecția Legendary este compusă din șase obiecte de iluminat, denumite după personaje legendare, zeități regăsite în diferite mitologii ce simbolizează lumină: EOS, ETHER, ATLAS, HELIOS, VESPER și APOLLO.

De ce? Pentru că atunci când vorbim despre WOOBA, ne gândim la stele.

Aceste corpuri cerești au fascinat omenirea încă din străvechi, bolta cerească constituind o resursă inepuizabilă și plină de farmec care a generat o mulțime de povești în încercarea de a justifica existența corpurilor cosmice și de a stabili legături speciale între om și divinități, pe portativul unor armonii aparte.

Această straveche știință se bazează pe solide noţiuni de geometrie şi pe înclinaţia spre speculaţia filosofică. În paralel cu cercetarea ştiinţifică, s-a dezvoltat şi o literatură, cu precădere poetică, ce tinde să vadă în astre şi mişcările acestora eroi, zeităţi şi personaje legendare, să interpreteze într-o formă mitologică problema originii lumii.

Pendul stea WOOBA Legendary pentru Mobexpert - Eos

98 lei

Mobexpert, cel mai mare retailer de produse de mobilă din România, a reprezentant pentru noi prima colaborare cu acoperire națională pentru care WOOBA a semnat o colecție dedicată.

https://old.wooba.ro/wp-content/uploads/2021/06/dan-sucu.png
Ne-a plăcut încă de la început proiectul WOOBA pentru că suntem îndrăgostiți de produse frumoase, care transmit emoție și care se remarcă prin design. Ne dorim să producem în România cât mai multe produse care să se evidențieze prin calitate superioară și design deosebit. De aceea, am pus la dispoziția echipei WOOBA un spațiu special dedicat, unde să printeze 3D componentele produselor din colecția Legendary, să le monteze și ambaleze pentru a le trimite rapid către dumneavoastră. Echipa noastră este alături de ei, oferindu-le tot suportul de care au nevoie în ceea ce privește know-how-ul legat de dezvoltarea unui produs nou, expunerea în magazine și în online. Produsele sunt disponibile momentan în magazinele Pipera, Băneasa și online, dar vor fi disponibile curând în toate magazinele Mobexpert. Ne concentrăm împreună să creăm pe viitor cât mai multe colecții noi! Dan Șucu, fondator și proprietar, Mobexpert

Crearea și producția colecției Legendary a fost provocarea unde s-a activat la capacitate maximă echipa de creatori de echilibru Adrian, Cristina și Ștefan. Dacă direcția pe prototiparea era clară, pentru că WOOBA are în portofoliu produse de home & deco modulare, producția efectivă a colecției a fost provocarea lui Adrian. Expertiza de 7 ani de zile pe branding și strategie de brand în business-ul lor, The Hurricane, l-a ajutat pe Ștefan să gândească și să găsească soluții personalizate pentru partea de packaging într-un timp record. Iar, pe Cristina să se pună în pielea viitorilor cumpărători. 

Ne-am dorit ca prin creațiile noastre să putem propune celor îndrăgostiți de mobilă, soluții sustenabile și accesibile de decor, create și produse în România. Produse accesibile construite local. Investiția pe care am obținut-o de la Dan Șucu a fost primul pas în drumul nostru către îndeplinirea obiectivului. Ne dorim să mergem mai departe și să adaptăm colecții dedicate retailerilor din toată lumea, în același timp diversificând gama de produse WOOBA cu noi colecții dedicate pentru birou și grădină.”

Cristina Cerga, creator de perspective, WOOBA

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi când s-a lansat colecția Legendary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links
X